Hoteltelnet

info@hoteltelnet.hu Telefonszám: +36-1-2279614
Budapesti szállodák és hotelek listája Wellness szállodák, gyógyszállodák, termál hotelek 4* balatoni wellness szállodák a legjobb áron Forma 1 szálláshelyek Budapest Akciós wellness hotel ajánlatok 3* akciós szállodák listája 4* szállodák, 4* wellness hotelek Magyarországi szállások listája

Tihanyi wellness szállodák akciós áron a Balatonnál

Tihany város, mely a Balaton egyetlen félszigetén fekszik, természeti, történelmi értékekben egyedülálló gazdagságú természetvédelmi terület és évente visszatérő kultúrális rendezvények állandó helyszíne. Mindez hazai és nemzetközi turizmus kedvelt uticéljává teszi. Az idelátogatókat színvonalas szállodák és wellness hotelek várják. Töltsön egy wellness hétvégét a Balatonnál! Foglalja le hotelszobáját online a HotelTelNet honlapján szereplő tihanyi szállodák egyikében! Keresse akciós ajánlatainkat!

Tihany a Balaton egyetlen félszigetén fekszik,természeti és történelmi értékekben egyedülálló gazdagságú terület.I. András király 1055-ben itt építette meg családja temetkező helyét,és egyben egy kolostort is, melybe bencés szerzeteseket telepített.Az apátság alapítólevele az első magyar nyelven fennmaradt írásos emlék.Az apátságot a XVIII. század során újjáépítették, az 1752-ben felépült két torony a félsziget jelképe.Az egész tihanyi félsziget természetvédelmi terület.A félsziget legmagasabb pontja a Csúcs-hegy,amely a bazalttufából feltörő gejzír maradványa.A félszigeten több túristaútvonal és tanösvény is található, a legismertebb a Lóczy-tanösvény,kellemes,jelzett sétaút, amely körbevisz a félszigeten.

Tihanyi szállodák - wellness hétvége a Balatonnál:

Club Tihany Bungalók A Tihanyi-félszigeten, természetvédelmi területen, közvetlenül a Balaton partján található a négycsillagos Club Tihany, szálloda-, és üdülőfalu-komplexum. Az üdülőfalu 160 bungalójában konyha, fürdőszoba és nappali is található. Európában is egyedülálló hotel TV rendszer, saját strand, wellness részleg, gyerek-klub és programszervezés biztosítja a vendégek igényeinek teljes körű kielégítését.

Hotel Club Tihany A Tihanyi-félsziget csúcsán található a négycsillagos Club Tihany, szálloda-, és üdülőfalu-komplexum. A Hotel Club Tihany modern négycsillagos szálloda, 330 szobával és 24 apartmannal várja kedves vendégeit. Európában is egyedülálló hotel TV rendszer, gyógyászati és wellness részleg, gyerek-klub, programszervezés biztosítja a vendégek igényeinek teljes körű kielégítését.

Echo Residence Luxury Aparment Hotel Tihany Az Echo Residence luxus apartmanhotel Tihanyban, a Balaton fölött helyezkedik el. Az ötcsillagos apartmanhotel egy-és két hálószobás lakosztályokkal, 24 órán át nyitvatartó, igényes wellness részleggel és a modern magyar konyha remekeit kínáló étteremmel várja vendégeit. Minden lakosztályból egész évben lélegzetelállító panoráma tárul a Balatonra.

Vissza a főoldalra